Greek English
 
Αρχική Σελίδα / Ειδήσεις / Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις / Τρέχουσες
Print this page
Τρέχουσες

11/01/2023

Έργο «Υποστήριξη της Επέκτασης και Στρατηγικής Ανάπτυξης της Προδημοτικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας στην Κύπρο»

Έρευνα για τη Χαρτογράφηση της Ζήτησης στον Τομέα Προδημοτικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας στην Κύπρο

Προς γονείς/κηδεμόνες,

Το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας (Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας), σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και η UNICEF, στο πλαίσιο του Έργου «Υποστήριξη της επέκτασης και στρατηγικής ανάπτυξης της Προδημοτικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας στην Κύπρο» διεξάγουν έρευνα για τη χαρτογράφηση της ζήτησης στον τομέα της Προδημοτικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας (ΠΕΦ) στην Κύπρο. Το Έργο αποτελεί δράση του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας 2021 - 2026, όπου συγκεκριμένες ερευνητικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται από το διεθνές και ερευνητικό κέντρο CARDET.

*Ο όρος ΠΕΦ αναφέρεται στην Προδημοτική Εκπαίδευση και Φροντίδα παιδιών ηλικίας 0-6 ετών.
Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες παιδιών ηλικίας από 0 έως 6 ετών και έχει στόχο να καταγράψει τις ανάγκες για την παροχή υπηρεσιών ΠΕΦ στην Κύπρο και τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία επιλογής παροχέα ΠΕΦ για τα παιδιά.

Η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη για τη συλλογή των απαιτούμενων στοιχείων και την επιτυχή εκπόνηση της έρευνας. Η συμπλήρωση αυτής της έρευνας θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά.
Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ερωτηματολόγιο: www.bit.ly/3PWWOUo

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που θα προκύψουν από την έρευνα, θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τη χαρτογράφηση της ΠΕΦ στην Κύπρο. Οι απαντήσεις σας θα τύχουν εμπιστευτικής διαχείρισης και για την επεξεργασία τους θα διατηρηθεί πλήρης ανωνυμία. Οι διαδικασίες ανάλυσης δεδομένων θα διενεργηθούν με διακριτικότητα και εχεμύθεια. Η Ερευνητική Ομάδα ακολουθεί πιστά τις επίσημες Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και όλες τις σχετικές διαδικασίες που απαιτούνται για την προστασία και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Όροι Συγκατάθεσης / Προσωπικά Δεδομένα: Σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (Ε.Ε. 2016/679 GDPR) τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας. Επιλέγοντας "Επόμενο", αποδέχεστε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από τους/ τις επιστημονικούς/ υπεύθυνους της έρευνας ως δεδομένα για ανάλυση μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Επισημαίνεται ότι τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και δεν θα γίνει καμία ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου που ακολουθείται, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ακόλουθο σύνδεσμο: www.cardet.org/privacy-policy

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ερευνητική Ομάδα του Έργου, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση
[email protected] ή το τηλ. 22002108.

 

 
 
 Ιανουάριος 2021

ΔΤΤΠΠΣΚ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

Πλατεία Αρχ. Μακαρίου Γ’, 
Νο 8, 2350, Συνοικισμού 
Ανθούπολης
Τηλ: 22370620, Φαξ: 22385748
URL: www.sin-anthoupoli.org
[email protected]
 
 
 
Designed & Developed by NETinfo Plc